Winkel

Scroll naar top
Accommodatie:
Overnachten na de bruiloft
Wat is er nu heerlijker dan direct na het feest meteen je bed in te kunnen rollen. Gelukkig is het op de trouwlocatie mogelijk om te overnachten! Er zijn een aantal 2-persoonkamers beschikbaar. Enkele daarvan hebben ruimte om 1 of 2 extra bedden te plaatsen. Kosten hiervan zijn 120 euro voor 2 personen. De kosten van een extra bed zijn 25 euro. Een extra ontbijt kost 18,50. De betaling kan worden voldaan bij het inchecken.
Indien u hier gebruik van wilt maken ontvang ik graag de volledige namen van de gasten, de geboortedata en een emailadres. Er zijn een beperkt aantal kamers beschikbaar. 

Indien de locatie volgeboekt is kunt u eventueel zelf een kamer boeken bij Fletcher hotel Avegoor (https://www.landgoedavegoor.nl/nl/). Dit hotel ligt slechts op 3 km van de trouwlocatie af.

Dresscode!
Summer Chic

 Summer Chic is een dresscode waarin zomerkleding voorzien wordt van een chic tintje. Een typische Summer Chic outfit wordt vaak geassocieerd met lichte (pastel)kleuren en luchtige stoffen zoals linnen en katoen. 

We zouden het ook waarderen als gasten zo veel mogelijk rekening willen houden met de onderstaande kleuren. En geen wit, zwart of spijker zouden dragen

Sage Green:

Dusty Rose:

Dusty Blue: