Voorbeeld pagina

Dit is een voorbeeldpagina. Het is anders dan een blog bericht omdat het op één plek blijft en tevoorschijn komt in je sites navigatie (in de meeste thema’s). De meeste mensen starten met een Over pagina dat hen voorstelt aan potentiële sites bezoekers. Het zou iets als dit kunnen zeggen:

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren, en dit is mijn sites. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, heeft XYZ meer dan 2000 mensen in dienst en doet allerlei fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe Portfolio gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!

Scroll naar top
Accommodatie:
Overnachten na de bruiloft
Wat is er nu heerlijker dan direct na het feest meteen je bed in te kunnen rollen. Gelukkig is het op de trouwlocatie mogelijk om te overnachten! Er zijn een aantal 2-persoonkamers beschikbaar. Enkele daarvan hebben ruimte om 1 of 2 extra bedden te plaatsen. Kosten hiervan zijn 120 euro voor 2 personen. De kosten van een extra bed zijn 25 euro. Een extra ontbijt kost 18,50. De betaling kan worden voldaan bij het inchecken.
Indien u hier gebruik van wilt maken ontvang ik graag de volledige namen van de gasten, de geboortedata en een emailadres. Er zijn een beperkt aantal kamers beschikbaar. 

Indien de locatie volgeboekt is kunt u eventueel zelf een kamer boeken bij Fletcher hotel Avegoor (https://www.landgoedavegoor.nl/nl/). Dit hotel ligt slechts op 3 km van de trouwlocatie af.

Dresscode!
Summer Chic

 Summer Chic is een dresscode waarin zomerkleding voorzien wordt van een chic tintje. Een typische Summer Chic outfit wordt vaak geassocieerd met lichte (pastel)kleuren en luchtige stoffen zoals linnen en katoen. 

We zouden het ook waarderen als gasten zo veel mogelijk rekening willen houden met de onderstaande kleuren. En geen wit, zwart of spijker zouden dragen

Sage Green:

Dusty Rose:

Dusty Blue: