We gaan trouwen

Rianne &​ Jorèl

17 Juni 2022

Save The Date
Ons verhaal

Twintig jaar geleden ontmoetten wij elkaar op de Gobi in Vierhouten. Het duurde nog twee jaar voordat er echt een relatie uit bloeide, maar Rianne wist vanaf het eerste moment dat zij later zou gaan trouwen met Jorèl. Na al die jaren is het eindelijk zover. Wij kunnen niet wachten om deze dag met jullie te vieren en kijken uit naar jullie komst.

Jorèl de Wit

Rianne en ik waren nog tieners toen wij wat kregen en in de afgelopen 18 jaar heb ik haar leren kennen als iemand die onwijs zorgzaam en lief is voor de mensen om haar heen. Ik bewonder haar loyaliteit naar de mensen waar ze om geeft en de liefde die ze heeft voor ons gezin. Rianne is voor mij iemand met wie ik alle hoogte punten wil delen maar ook iemand die er voor mij is als het leven tegen zit. Ondanks de grote verschillen in onze karakters vinden wij elkaar in de liefde voor onze vrienden en familie, ons gezin, en voor elkaar. Ik wil dan ook niets liever dan volmondig “JA” zeggen tegen deze fantastische vrouw.”

Rianne van Oeffelen

“Iedereen kent Jorèl als de gangmaker en de grappenmaker. En dat is hij ook zeker! Daarom is hij natuurlijk ook zo leuk! Maar naast deze Jorèl is er nog een andere versie. De ontzettend lieve, zorgzame man, die altijd zijn best doet om mij gelukkig te maken. De man die geniet van zijn gezin en hier energie uit haalt. Een echte familieman! Hij staat altijd voor iedereen klaar en is nooit te beroerd om een helpende hand uit te steken. Allemaal eigenschappen die ik waardeer en bewonder. Niet gek dus dat ik volmondig ‘ja’ zei toen hij mij ten huwelijk vroeg! Zoals vele weten iets waar ik altijd van gedroomd heb. En het is bijna zo ver! De dag dat ik Jorèl “mijn man” mag gaan noemen! “

Evenement informatie

Wij kunnen niet wachten om deze dag met jullie te vieren en kijken uit naar jullie komst.

Belangrijk

“Na 18 jaar is het eindelijk zo ver.
Wij gaan trouwen!”

Foto’s

Klik hier voor de volledige informatie!

Dresscode

Klik hier voor de volledige informatie!

Accomodaties

Klik hier voor de volledige informatie!

Routebeschrijving

Klik hier voor de volledige informatie!

Dineren

Klik hier voor de volledige informatie!

"Your love is all I need to feel complete"

Wanneer & waar

We zien je graag snel

De ceremonie

Klik hier voor meer info:

De receptie

Klik hier voor meer info:

Het feest

Klik hier voor meer info: Vrijdag 17 juni 2022.
Ontvangst 20.30

Ben jij ook van de partij?

Wij kunnen niet wachten om deze dag met jullie te
vieren en kijken uit naar jullie komst.

Huwelijksaanzoek

Jason & Hailey Huwelijksaankondiging

Video afspelen

Voorbereiding met de kids

Video afspelen

Eerste ontmoetings plek

Video afspelen

Zie hier een overzicht van de
getuigen en ceremoniemeester

Zie hier een overzicht van de
getuigen en ceremoniemeester

Datum & Tijdstip van de plechtigheid
Tijdstip : 15:00 u.
Datum: vrijdag 17 Juni 2022

Scroll naar top
Foto's
Fotograaf

“We hebben een fantastische fotograaf die alle prachtige momenten zal vastleggen. 

We willen de gasten daarom vragen hun telefoon zo veel mogelijk in hun zak of tas te houden.”

Dresscode!
Summer Chic

 Summer Chic is een dresscode waarin zomerkleding voorzien wordt van een chic tintje. Een typische Summer Chic outfit wordt vaak geassocieerd met lichte (pastel)kleuren en luchtige stoffen zoals linnen en katoen. 

We zouden het ook waarderen als gasten zo veel mogelijk rekening willen houden met de onderstaande kleuren. En geen wit, zwart of spijker zouden dragen

Sage Green:

Dusty Rose:

Dusty Blue:

Accommodatie:
Overnachten na de bruiloft
Wat is er nu heerlijker dan direct na het feest meteen je bed in te kunnen rollen. Gelukkig is het op de trouwlocatie mogelijk om te overnachten! Er zijn een aantal 2-persoonkamers beschikbaar. Enkele daarvan hebben ruimte om 1 of 2 extra bedden te plaatsen. Kosten hiervan zijn 120 euro voor 2 personen. De kosten van een extra bed zijn 25 euro. Een extra ontbijt kost 18,50. De betaling kan worden voldaan bij het inchecken.
Indien u hier gebruik van wilt maken ontvang ik graag de volledige namen van de gasten, de geboortedata en een emailadres. Er zijn een beperkt aantal kamers beschikbaar. 

Indien de locatie volgeboekt is kunt u eventueel zelf een kamer boeken bij Fletcher hotel Avegoor (https://www.landgoedavegoor.nl/nl/). Dit hotel ligt slechts op 3 km van de trouwlocatie af.

Dineren & Feest
Dineren & Feest

“Er zal een fantastisch diner worden georganiseerd door de chef van het landgoed. Er zal gebruik worden gemaakt van verse biologische seizoensproducten uit de moestuin van het landgoed of uit de omgeving. 

Speciale dieetwensen kunnen kenbaar gemaakt worden bij de ceremoniemeester.

Routebeschrijving

Met de auto
Vanuit Utrecht
Neem de A12 richting Arnhem en kies de afslag Zutphen-Velp-Westervoort. Houd rechts aan op de rotonde (knooppunt Velperbroek) en neem de 3e afslag richting Zutphen (A348). Volg de weg en neem afslag De Steeg, aan het eind van de afslag slaat u rechts af. Sla bij de eerste verkeerslichten linksaf (N348, richting Rheden). Kies vervolgens direct de eerste weg rechts (de Parkweg) en rijd over het spoor. Na circa 50 meter is aan de linkerzijde van de weg de oprit van Landgoed Rhederoord.
Vanuit Amsterdam
Neem de A1 afslag A30 afslag Barneveld en rijd door tot de A12 richting Arnhem. Rijd op de A12 tot voorbij Arnhem en kies de afslag Zutphen-Velp-Westervoort. Houd rechts aan op de rotonde (knooppunt Velperbroek) en neem de 3e afslag richting Zutphen (A348). Volg de weg en neem afslag De Steeg, aan het eind van de afslag slaat u rechts af. Sla bij de eerste verkeerslichten linksaf (N348, richting Rheden). Kies vervolgens direct de eerste weg rechts (de Parkweg) en rijd over het spoor. Na circa 50 meter is aan de linkerzijde van de weg de oprit van Landgoed Rhederoord.
Vanuit Apeldoorn
Neem vanaf de A1 de A50 richting Arnhem en rijd door tot de A12 richting Oberhausen. Rijd op de A12 tot voorbij Arnhem en kies de afslag Zutphen-Velp-Westervoort. Houd rechts aan op de rotonde (knooppunt Velperbroek) en neem de 3e afslag richting Zutphen (A348). Volg de weg en neem afslag De Steeg, aan het eind van de afslag slaat u rechts af. Sla bij de eerste verkeerslichten linksaf (N348, richting Rheden). Kies vervolgens direct de eerste weg rechts (de Parkweg) en rijd over het spoor. Na circa 50 meter is aan de linkerzijde van de weg de oprit van Landgoed Rhederoord.
Met het openbaar vervoer
Vanaf NS-station Arnhem rijdt de buslijn 43 richting Apeldoorn via De Steeg. Vanaf het NS-station Dieren rijdt buslijn 43 richting Arnhem via De Steeg. In De Steeg op de Hoofdstraat uitstappen bij bushalte Brantsenpark. Ga de Parkweg in en steek het spoor over. Na circa 50 meter is aan de linkerzijde van de weg de oprit van Landgoed Rhederoord