Freelance Artist

Blog

Winstgevende portfolio website laten maken Noord Brabant

Wilt u een nieuwe website laten maken? En bent u op zoek naar een geschikte partner? Een partner die zelfs na afronding van het project nog steeds met u meedenkt om uw site nog verder te professionaliseren? Informeer dan eens vrijblijvend. Waar kan ik u mee helpen? Ik ken de volgende expertises: ➤ Ontwikkelen van

Read More »

Polaroid Portfolio

A sunny morning at the camperparking in Haarlem, the Netherlands. While doing the dishes a man came to pick up his laundry, Antonio is his name. A conversation about living in a camper came up. He combines his job and traveling around, but lives for his cyanotypes and polaroids. I told him about our Portfolio

Read More »

Passie voor kunst

Mijn passie voor kunst komt niet van vreemden; ik ben geboren in een kunstenaarsnest. Al vroeg ging ik met mijn moeder mee naar haar toneelgroep, mijn vader illustreerde op zijn werkkamer en werkte in zijn atelier. Deze input, het bezoek aan vele musea en de liefde voor kunst en cultuur inspireert mij tot op de

Read More »

You might also enjoy

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: